adresa

Kavárna Koncept 0, Donská 3, Praha 10

neděle 2. října 2011

STARTUJEME, připravte si jehlice a klubíčka!

Připomínáme, že tento týden začínají opět pletací dýchánky!
POZOR - úterní pletení bude přesunuto do kavárny Friends Coffee House v Palackého ulici! V případě nejistoty nebo zabloudění volejte:
Natálie pivonecka@post.cz, 777137788
Markéta margie.s@email.cz, 602267222 

4.1O. Friends Coffee House (Palackého 7, P1) úterý 16:OO - 18:OO
6.1O. Kafe Kakao čtvrtky 15:3O - 17:3O (baby a junior pletařky/ pletaři) 
Školu pletení alias pletací dýchánky povedou i v tomto školním roce zkušené lektorky (Jiřina Pivoňková, Markéta a Dáša) a asistentky (Natálie a junior lektorka Vanda). Není nutné se registrovat, ani platit kurzovné - nejedná se o kurz v pravém slova smyslu, spíše jde o hřejivě "plodnější" setkání v kavárně než obyčejné popíjení kávy s lehce povalečským studijním režimem. Projekty jsou odstupňované podle obtížnosti a s každým novým modelem se pstní klubíčka. Základní informace k právě probíhajícím projektům najdete na stránce "Co právě pleteme?".
letaři/řky naučí novou techniku nebo dovednost. Můžete se tu naučit plést nebo se pletařsky zdokonalit, směňovat inspirovaci nebo sdílet pletací a jiné starosti a můžete s námi podporovat dobročinné a jiné projekty a akce. Na pletacích dýcháncích se setkávají lidé různých pletacích úrovní a dokonce se toleruje absentování. Výzbroj, jehlice, háčky a přízi, je možné zakoupit na místě (Pingouin) nebo si přinést vlastní.


Těšíme se na Vás!

Žádné komentáře:

Okomentovat