adresa

Kavárna Koncept 0, Donská 3, Praha 10

středa 21. září 2011

pletací školní rok 2O11/2O12

Milé vyletněné stávající i budoucí pletařky!
Blíží se začátek našeho originálního "školního" roku Pletení po kavárnách!

4.1O. Mamma Coffee úterý 16:OO - 18:OO
6.1O. Kafe Kakao čtvrtky 15:3O - 17:3O (baby a junior pletařky/ pletaři)

Školu pletení alias pletací dýchánky povedou i v tomto školním roce zkušené lektorky (Jiřina Pivoňková, Markéta a Dáša) a asistentky (Natálie a junior lektorka Vanda). Není nutné se registrovat, ani platit kurzovné - nejedná se o kurz v pravém slova smyslu, spíše jde o hřejivě "plodnější" setkání v kavárně než obyčejné popíjení kávy s lehce povalečským studijním režimem. Projekty jsou odstupňované podle obtížnosti a s každým novým modelem se pletaři/řky naučí novou techniku nebo dovednost. Můžete se tu naučit plést nebo se pletařsky zdokonalit, směňovat inspirovaci nebo sdílet pletací a jiné starosti a můžete s námi podporovat dobročinné a jiné projekty a akce. Na pletacích dýcháncích se setkávají lidé různých pletacích úrovní a dokonce se toleruje absentování, takže můžete chodit jen občas. Výzbroj, tedy jehlice, háčky a přízi, je možné zakoupit na místě (Pingouin) nebo si přinést vlastní klubíčka. Základní informace k právě probíhajícím projektům najdete na stránce "Co právě pleteme?".

V Kafe Kakau probíhá díky Markétě pletení nonstop celé léto, takže můžete přijít plést již zítra, 22.9.! Nezapomeňte na soutěž Zlatý kulíšek na podporu nedonošených dětí a jejich maminek pro nadaci Nedoklubko. Kdo se chce s námi zapojit a uplést nějaký minizahřívací obleček, neváhejte přijít co nejdříve, soutěž trvá do října 2O11 a všechny výrobky putují na stále nedostatečně zásobená oddělení pro nedonošené děti po celé republice!

Hodně píle a trpělivosti do nového školního roku!

Pletací výbor

1 komentář:

  1. Dobry den, nemam zkusenost s pletenim vubec zadnou. Nevim ani jake jehlice apod...i toto muzu poridit na miste? Jsou tyto posezeni vhodne i pro takoveho pletenim absolutne netknuteho cloveka?:)

    OdpovědětVymazat