adresa

Kavárna Kafárium, Jana Masaryka 52, Praha 2

neděle 13. prosince 2015

Recept na lahodnou čokoládovou buchtu

A zde slíbený recept nanajazyku se rozplývající buchtu plnou zvláštních ingrediencí od Tiny Martiny!

2 hrnky mouky( 1 polohrubé, 1 hladké)
¾ hrnky oleje
½ hrnku máku nemletého – to potom tak úžasně křupe
½ hrnku cukru
3 lžíce kakaa
1 fakt velká lžíce másla ghí
2 Žloutky
Sníh z 2 bílek
Půl pytlíčku prášku do pečiva


Vše smíchat dohromady a dát péct. Peče se asi 25 minut. Poté natřít marmeládou z rybízu. A navrh zalít čokoládou. Ta se dělá klasicky – rozpustí se čokoláda s máslem.

Mňam!

Žádné komentáře:

Okomentovat